Reiki

Tradicionalni sustav prirodnog iscjeljenja – Usui Shiki Ryoho

Shamballa Reiki

shamballa mdShamballa multidimezionalni sustav iscjeljenja kojime djelujemo na fizičko tijelo i duhovni rast, a moguće je iscjeljivati situacije iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Kako su ljudi multidimenzinalna bića, sustav omogućuje iscjeljivanje upotrebom energija drugih dimenzija. Može se prakticirati rukopolaganjem, premda i sama namjera pokreće energije Shamballe; ukratko, jednostavna je za primjenu i nisu potrebna nikakva predznanja kako bi se koristile energije Shamballe u smislu iscjeljenja. Kao i ostali sustavi, prakticira se kao samopomoć, pomoć drugima i pomoć na daljinu.Tijekom tog procesa dolazi do iscjeljivanja tijela, uma i osjećaja.

Shamballa je kombinacija više vrsta energija koje čine integrirani sustav slijedećih energija :

– Mahatme – življenje božanstvenosti i prosvijetljenosti
– Kristove svijesti – u smislu bezuvjetne ljubavi
– Uzašlih majstora – integriranje multidimenzionalnih aspekata
– 352 simbola ( energija ) Shamballe

Ako ste na duhovnom putu, željeli bi razviti intuiciju, zanima vas Svjetlosni Rad i iscjeljivanje planete, Shamballa tad predstavlja izvrsnu pomoć. Budući da se poučava kao iscjeljivanje rukopolaganjem omogućava da se proces osjeti i upozna direktnim iskustvom.

Cjelokupan tretman traje samo nekoliko minuta. Tretman možete ponuditi i osobama koje ne zanima duhovni razvoj, Shamballa je izvrsna za brojne zdravstvene probleme (fizičke i emocionalne).

Neki smatraju Shamballu oblikom Reikija, drugi je radije nazivaju Multidimezionalnim Iscjeljivanjem, a neki i «korak dalje u Reikiju». To je vjerojatno stoga što nam Shamballa sustav kao praktikantima omogućava da koristimo svoju Svjetlost koja dolazi iz svjesnosti o tome tko smo zapravo da stvaramo zajednicu bezuvjetne ljubavi.

To nije samo sustav iscjeljivanja nego i način ubrzavanja duhovnog razvoja. Jednom kad ste usklađeni sa zrakom univerzalne energije, usklađeni ste zauvijek-Ova energija je prirodna energija koju koriste iscjelitelji. Radi se o dostupnijoj energija jer su usklađenja ( inicijacije ) otklonila blokove iz energetskih kanala u tijelu. Usklađenja također podižu nivo energije praktikantu i bolje ga povezuju sa izvorom. Važno je za napomenuti da Shamballa nije povezana niti sa jednom religijom

Kada počnete iscjeljivati iskusit ćete stvari koje još niste vidjeli ni doživjeli. Netko osjeti više od drugih. Netko ne osjeti ništa, ali unatoč tomu kanalizira energiju. U rukama se može osjetiti toplina. To nalikuje uključivanju struje. Svaki put kada položite ruke na sebe ili nekog drugog energija je tu. Da bi Shamballa „ radila „, praktikant samo treba položiti ruke na osobu sa namjerom da dođe do iscjeljenja i energija počinje teći.. Energiju vodi viša inteligencija i ona zna gdje treba ići i što tamo treba učiniti kad stigne. Energija regulira svoj protok na osobu koja prima iscjeljivanje i u njoj. Kroz iscjelitelja prolazi upravo ona količina koja je osobi koja prima iscjeljivanje potrebna. Sve ovo događa se bez iscjeliteljevog svjesnog uplitanja. Iscjeliteljev je zadatak maknuti se s puta, dati prostora iscijeljujućoj energiji i pratiti znakove koji ukazuju na to što slijedeće treba učiniti.

Shamballa nije samo za osobe koje žele postati iscjelitelji, on je i za one koji žele postati cjelovitima. Shamballa inicijacija omogućava vam da se iscjeljujete, fizički i duhovno. To je izuzetno koristan način kojim možete prekinuti navike i ovisnosti ili iscijeliti sebe na mentalnoj i emocionalnoj razini. Osobama slaba zdravlja ili mentalno neuravnoteženima Inicijacija u Shamballa MD može znatno pomoći.

Za tečaj i inicijaciju u Shamballu MD potrebno je ispuniti jedan od dva preduvjeta: morate imati završen I stupanj Usui Reikija, ili proći tri tretmana Shamballe. Glavni razlog tome je što je Shamballa jača energija od Reikija i što osoba treba biti spremna i mentalno i emotivno i fizički za primanje energije te jačine.

Što Shamballa radi?

• Potiče vrlo brzo transformaciju DNK kod
• Pomaže aktivaciju DNK / uklanja implante
• Balansira postojeće čakre
• Aktivira nove čakre
• Razvija telepatiju, izoštrava čula
• Podržava spiritualni razvoj

Shamballa energijom možemo tretirati sebe ili drugoga. Nije potrebno da znamo nečiji problem ili temu. Osoba koja prima tretman, u sebe prima točno one simbole Shamballe i onu vibraciju energije koja je potrebna da se određeni problem razriješi, tj. da se postigne cjelovitost.

Za sve informacije i predbilježbe možete se javiti putem, maila, telefona ili web obrasca, a svi kontakti se nalaze OVDJE!

ShambhalaFeatured

Oglasi

4 thoughts on “Shamballa Reiki

 1. Lijep pozdrav Vam želim!
  Zainteresirana sam spoznati, naučiti tehniku ili dar shamballa reiki.
  Završila sam prvi stupanj reikija i sada sam krenula na drugi.
  Do sad nisam čula za shamballu dok nisam pročitala vaš tekst što me je jako pozitivno uzbudio i rekla sam si ” E to tražim i želim!”
  Na početku sam puta želim spoznati,rasti,napredovati,osjetiti i znati u datom momentu djelovati,buditi,pomagati…
  Moje putovanje spoznaje i želje su velike samo trebam znati spoznati, čuti, djelovati… i naravno upoznati možda svoje nove,buduće učitelje!!! ❤❤❤
  i

  Sviđa mi se

 2. Pingback: Unutarnji osmijeh | Fontana Svjetlosti

 3. Pingback: Unutarnji osmijeh | Reiki

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s